Chuck Pierce 2020

event

Chuck Pierce in Nederland, woensdag 22 januari 2020 in het Dominion Centre.

Chuck Pierce is één van de twee profeten waarvan wij weten dat als hij spreekt, landen veranderen! De vorige keer dat Chuck in Nederland is geweest was 25 januari 2018. Toen heeft hij gezegd dat hij hier was om ons te laten weten dat Gods oog op Nederland is! Zijn woorden hebben diepe indruk gemaakt.

Chuck zei in 2018 dat er ‘deuren in de hemel open zijn, maar dat deze deuren aan het eind van 2020 weer dicht zullen gaan.’ Die deuren zijn deuren van de ongekende vooruitgang van het koninkrijk van God hier op de aarde.

En nu zijn wij in 2020 beland! 

Arleen: In de week voor de Kerst was ik aan het bidden; ‘Heer, wilt U tot Chuck spreken dat hij weer terug naar Nederland moet komen?! Er moet een vervolg zijn voor dit woord!’ Dezelfde avond werden Dick en ik gebeld door Chuck’s PA met onder andere de vraag of wij wilden dat Chuck weer terug naar Nederland zou komen! Dit was een snel en direct antwoord op gebed. Wij zijn daarom heel verwachtingsvol over het nieuwe woord dat Chuck voor ons heeft en wat dat voor ons land zal betekenen. Mis het niet!

Datum en tijd: wo. 22 jan., 19.30 – 22.00 uur
Locatie: Dominion Centre, Ellermanstraat 30, 1114 AK Amsterdam-Duivendrecht
Kosten: 15,00 euro p.p.
Inschrijven, klik hier.