Luister (opnieuw) naar de woorden van Dick & Arleen van Get Ready for 2020 en naar de woorden van Chuck Pierce voor Nederland. Op de Get Ready for 2020 conferentie hebben Dick en Arleen belangrijke woorden gesproken die van toepassing zijn op iedereen over de tijd waarin we nu leven en bewegen. Chuck Pierce sprak op 22 januari profetische woorden voor Nederland (en België en Duitsland) die richting gevend zijn. De geluidsbestanden van deze events zijn nu hier beschikbaar. Het is goed om deze belangrijke woorden te beluisteren of opnieuw te beluisteren. Hieronder kunt u de geluidsbestanden terugluisteren. Bij elk event staat een korte beschrijving van elke boodschap.

Het is een nieuwe tijd; het is tijd om land in te nemen. Het is niet een seizoen om achterover te leunen. God beweegt en wie transformatie wil zien moet met Hem mee bewegen. We moeten Gods woorden over opwekking niet langer in de toekomst blijven plaatsen. Opwekking is HIER en NU! Reformatie gebeurt NU. Arleen heeft het over hoe je in deze profetische woorden kunt gaan staan zodat je ze NU werkelijkheid kunt zien worden in je leven. Arleen bepreekt ook een nieuwe ‘Reus’, waar ieder die transformatie wil zien tegen zal moeten opstaan in deze nieuwe tijd. Velen ondervinden tegenstand van deze reus, maar God heeft ons Zijn strategieën gegeven voor overwinning. Beluister de opname en lees hoe ook jij kunt overwinnen.
Get Ready 2020 (ochtend) – Arleen Westerhof

Get Ready for 2020
(ochtend)
Arleen Westerhof

Get Ready for 2020
(middag)
Dick Westerhof

In dit nieuwe tijdperk hebben wij een rol als koning-priesters. Aan de hand van het woord legt Dick uit hoe we de rol van Koning en Priester kunnen combineren in perfecte harmonie. In het Oude Testament was er een duidelijke en vooral strikte scheiding tussen het apostolische en priesterlijke bedieningen, maar nu voegt God deze twee samen in Christus. Dus nu zal er een perfecte harmonie zijn tussen de rol van de revivalist en de hervormer. Het eindigt met een hemelse rechtszaak die handelt over de afwijzing van opwekking in Nederland, wat voor de vijand een wettelijk recht vormt om de opwekking voor Nederland tegen te houden.
Get Ready 2020 (middag) – Dick Westerhof
God heeft plannen voor Nederland samen met België en Duitsland. Chuck legt de tijd uit waarin we leven. Nogmaals: geen tijd om te ontspannen of te wachten, maar een tijd om in de beweging van God te stappen. Er zal een machtige beweging van God zijn, maar het zal niet zijn zoals de oude bewegingen. Het zal apostolisch en profetisch van aard zijn. Chuck profeteert dat ons land hierin een sleutelrol zal spelen. Dus luister naar wat de Heer door zijn profeten zegt.
Prophetic Word 2020 – Chuck Pierce

Prophetic Word 2020
Chuck Pierce