Op vrijdag 6 mei 2022 van 15.30 – 21.15 hebben wij het voorrecht om niemand minder dan Cindy Jacobs te mogen ontvangen voor een leidersdag vol toerusting. 

Wij leven in een belangrijke tijd voor Nederland en voor Europa. Het is een tijd waarin wij het aanbreken van de oogst van zielen verwachten, maar het is ook een tijd waarin wij geconfronteerd worden met o.a. de uitdaging van de oorlog tussen Rusland en de Oekraïne en al de onzekerheden die dat met zich meebrengt.

Maar God doet niets zonder dat Hij het Zijn profeten laten zien.   

We nodigen je uit voor een bijzonder bijeenkomst alleen voor leiders op vrijdagmiddag en avond, 6 mei met Cindy Jacobs. Dick & Arleen kennen Cindy persoonlijk sinds een heel aantal jaar. Zij is nauw betrokken bij Harvest International Ministries geleid door Che Ahn waar Dick & Arleen deel van uitmaken. Arleen is ook lid van de ‘Apostolic Council of Prophetic Elders’, de profetisch ronde tafel die Cindy leidt.

Cindy is een generaal onder de profeten en Dick & Arleen hebben haar bereid gevonden om naar Nederland te komen na haar reis naar Oslo waar zij met apostolische leiders in Europa zal spreken over de tijden waarin wij leven en over Gods strategieën voor Europa.

Deze bijeenkomst is GEEN conferentie. Het is een bijeenkomst voor een beperkt aantal landelijke leiders om belangrijke inzichten te krijgen over wat wij kunnen doen om Gods plannen voor Nederland, België en Europa tot stand te helpen komen.  

Cindy is niet vaak in Europa en wij beschouwen de timing van haar bezoek als door God geleid.

Het voorlopig programma voor de bijeenkomst ziet er als volgt uit:

15:30 – 16:00: Ontvangst met koffie en thee

16:00 – 17:30: Sessie 1 met Cindy

17:45 – 19:15: Diner

19:30 – 21:15: Sessie 2 met Cindy

De kosten zijn 45 euro p.p. en 75 euro per echtpaar. (incl. diner)

Aanmelden en registratie kan door middel van onderstaand formulier.