Profetische Masterclass met Arleen Westerhof & Rebecca Greenwood

Het is een seizoen van oorlog, zowel fysiek als geestelijk. We bevinden ons in een tijd van intense strijd met satan voor onze toekomst en voor de toekomst van ons land. God zit echter niet stil. Opnieuw schudt God zowel de hemel als de aarde. Hag. 2:6 Wanneer dit gebeurt wordt de sluier tussen hemel en aarde een stuk verwijderd en kunnen we duidelijker zien wat er in het bovennatuurlijke gebeurt.

Het is Gods tijd voor Nederland en Europa. Het is Zijn tijd voor jou om nieuw terrein in te nemen. Maar om dit te doen moeten we leren oorlog te voeren in de geest vanuit de plaats van heerlijkheid.

Voor Wie

Voor wie

Deze masterclass is voor ieder die (enige) ervaring heeft in profetie en die toerusting en kracht wil ontvangen om de werken van de duisternis te vernietigen.

 

  1. Ga het glorierijk van God binnen om oorlogsinstructies te ontvangen voor de uitdagingen en tegenstand waarmee je wordt geconfronteerd.
  2. Vecht met vrijmoedigheid en vertrouwen, want je vecht zoals God je heeft geleid om dit te doen.
  3. Bid, profeteer en ga de geestelijke strijd aan vanuit het glorierijk van God.
  4. Werk zoals de ekklesia is bedoeld en gebruik de sleutels van autoriteit die Jezus je heeft gegeven om de machten van de duisternis te binden over mensen, plaatsen, regio’s, werkterreinen en geografische gebieden die ze bezetten. 

Sleutels vanuit de Masterclass

Algemene Informatie

Algemene informatie:
Locatie: Dominion Centre, Ellermanstraat 30, 1114 AK Amsterdam-Duivendrecht

Datums: Vrijdag 10 en zaterdag 11 juni

Tijden: 09:30 – 17:00 (beide dagen)

Kosten: 90 euro p.p. incl. lunches

Registratie en aanmelding:
Vul het formulier in. Je gegevens worden beoordeeld en je ontvangt een mail met al dan niet een bevestiging van deelname.

In geval van bevestiging ontvang je een verzoek tot betaling.

Bij ontvangst van de deelnemersbijdrage is de deelname definitief.

Kort voor de masterclass ontvang je de laatste details per mail.