Profetische conferentie met Dr. Sharon Stone, Simon Braker & Dr. Arleen Westerhof

Deze tijd gaat over jouw stem! Het gaat over je aanbidding! Het gaat over Gods profetische proclamaties, door jou heen – over je leven, over de invloedsferen waar God je voor roept, over je gemeente en over je land.

Arleen: “Om met impact te profeteren moeten we Gods koninkrijk strategieën kennen voor deze tijd. Daarom heb ik Dr. Sharon Stone en Simon Braker uitgenodigd om met mij deze belangrijke conferentie te houden. We hebben nieuwe openbaring nodig en we zullen in het profetische gebieden raken waar je nieuwe openbaringen zult ontvangen en zal je zaken zien veranderen in de geestelijke wereld wanneer jij profeteert.”

Wat kun je verwachten:

Uitdaging

Kom voorbereid om uitgedaagd te worden en om uit comfort zone te stappen in de “nieuwe” realiteit die God voor je heeft.

Vrijmoedigheid

Het is nu niet de tijd om passief te zijn. Verwacht dat je uit passiviteit en onzekerheid wordt geschud om vrijmoedig te gaan functioneren in wat God heeft voor jou.

Belangrijke inzichten

Inzichten in Gods strategieën voor jouw leven, je gezin, je gemeente en voor de gebieden waar God je geplaatst heeft.

Q&A

Een unieke gelegenheid om vragen te stellen aan Dr. Sharon, Simon en Arleen die je hebt over het impact hebben door profetie.

Impartatie

Dr. Sharon, Simon en Arleen zullen handen opleggen in de zaterdagmiddag sessie om door te geven wat God hun heeft gegeven.

Sprekers

Simon Braker (Verenigd Koninkrijk)

Simon Braker is een profeet, die een boodschap van grote zuiverheid voor de kerk uitdraagt. Hij is al meer dan 25 jaar internationaal actief en is samen met zijn vrouw Joe medeoprichter van Legacy Ministries International. Simon is lid van het kernleiderschapsteam van de Raad van de Profeten van de Britse Eilanden en hij is medeverantwoordelijk voor het Britse profetische mentorprogramma, Company of Prophets.

Dr. Sharon Stone (Verenigd Koninkrijk)

Dr. Sharon Stone is al meer dan 24 jaar een pionier op het gebied van profetie in Europa. Ze wordt liefkozend “Europa’s profeet” genoemd. Het eerste wat anderen van Sharon zeggen, is dat ze het beste ziet en grootsheid in anderen naar boven haalt.  Ze schrijven dit toe aan haar profetische precisie en een toegankelijk leven.  Sharon spreekt op conferenties en organiseert een maandelijkse “Mentoring Day”.

Dr. Arleen Westerhof (Nederland)

Dr. Arleen Westerhof is een profeet, een auteur en een internationale spreker. Haar passie is om mensen te helpen leren profeteren met nauwkeurigheid en autoriteit in elk gebied van de samenleving om transformatie te zien komen. Dit doet ze door middel van haar Living In Your Destiny Schools of the Prophets en haar Engels- en Nederlandstalige profetische mentorgemeenschappen. Arleen is de auteur van het boek “IM-PACT. Profeteer en verander de wereld”, en je kunt haar “Weekly Word of Pro-phetic Encouragement”-video’s vinden op haar YouTube-kanaal – Arleen Westerhof. 

Algemene informatie:

Locatie:

Dominion Centre, Ellermanstraat 30, 1114 AK Amsterdam – Duivendrecht, Netherlands

Datums en tijden:

Vr. 22 mrt., 19:30 – 22:00 uur; Za. 23 mrt., 10:00 – 17:00 uur

Prijs:

Gehele conferentie: 45 euros (incl. lunch op za.). Alleen vrijdagavond: 15 euros.

Alleen zaterdag: 35 euros (incl. lunch).