Op zaterdag 4 november organiseren we de 3e toerustingdag van 2017. Het jaar van de doorbraak. Het jaar waarin God bekend zal staan als de God van de doorbraak (2 Samuel 5:20). En jullie zijn uitgenodigd om mee te doen, hier onderdeel van te zijn.
De HEER sprak een bevel uit, een menigte vrouwen zei het voort (..) Ps 68:11
Een schouwspel is uw stoet, o God, de stoet van mijn God, mijn ​koning, naar zijn ​heiligdom: voorop zangers, daarachter snarenspelers, omstuwd door meisjes met tamboerijnen. Ps 68:25-26
We geloven dat het NU de tijd is voor een reformatie én transformatie in vrouwen, onder vrouwen, in onze vrouwencultuur, in ons land. We gaan een rol spelen in de overwinning van de Koning en onderdeel uitmaken van de overwinningsstoet (zie psalm 68).
In normaal Nederlands. We bouwen aan

  • krachtige vrouwen
  • een sterke vrouwencultuur
  • een sterke frontlinie
  • en uitbreiding van het Koninkrijk

We willen leren om stappen te zetten mét de Koning en het Koninkrijk uitbreiden – waar we ook zijn of gaan. Of dat nu op je werk is, in je bedrijf, in de kerk, je buurt of stad, familie0 of vriendenkring. In iedere denkbare invloedssfeer. Omdat het kán. Omdat het nu gebeurt. Omdat het fun is. En daarvoor heb je toerusting nodig én elkaar. De kracht van samen en eenheid. Elkaar ondersteunen – als het moeilijk is. Elkaar weer overeind helpen – als het tegenzit. Elkaar aansporen – met iedere overwinning. Elkaar beschermen – met gebed. Elkaar bemoedigen – als je het niet meer ‘ziet’.
We doen dat door met zoveel mogelijk vrouwen bij elkaar te komen, die daar (on)bewust mee bezig zijn of naar verlangen. En waarvan wij geloven; dat ze daar al tijden op zijn voorbereid. Door een ontmoeting te creëren, die je bekrachtigt en je krachtiger in je bestemming helpt. En connecties te bouwen, die je onderweg helpen koers te houden.
Dus nodig ALLE vrouwen in je omgeving uit om mee te komen en vooral mee te doen. We horen veel verhalen van vrouwen, die na 18 februari (onze vorige dag) vrouwen in hun omgeving mee zijn gaan nemen in wat ze hebben ontvangen en geleerd en meer toe willen passen. Ook via onze besloten Facebookgroep houden we elkaar geïnspireerd.
Vanaf het podium willen we je kennis laten maken met vrouwen, die je kunnen inspireren, omdat ze dat ál doen. Ook 4 november. Daarom is Egbertje Lojenga er met haar man & band om ons bij het start van de dag in aanbidding te leiden. Aanbidding, die tot meer doorbraak leidt. Mocht je dit nog niet eerder hebben ervaren – zorg dat je op tijd bent. Daarna gaan Arleen en ik ieder een deel van de dag verder bouwen op de vorige keer: krachtig opstaan in je identiteit en leren werken & leven in het Koninkrijk. Zodat jij vrucht gaat dragen in wie je bent. Je zegen zal ervaren en tot zegen zal zijn. Zodat je samen met Hem vermenigvuldiging gaat zien op je talenten. In welke rol je dat dan ook in zet. Je wijsheid ontvangt oftewel bovennatuurlijke oplossingen voor natuurlijke situaties. Je Zijn invloed en vrede binnen brengt, Zijn naam bekend maakt – door het te leven, te doen.
Uiteraard wordt er ook lekker gegeten, veel bijgepraat, praktisch geleerd, zal er profetisch geschilderd worden, gaan we geld geven aan een initiatief dat het Koninkrijk uitbreidt, zodat we daarna voldoende hebben om in onze dagelijkse praktijk meer verschil te zien en te maken.
Klik hier om je in te schrijven!