WOFL Advance – Time for an apostolic release of destiny!

event

WOFL ADVANCE – Tijd voor een apostolische vrijzetting van bestemming!

Je hoeft niet profetisch te zijn om te beseffen dat alles in de hemelse gewesten zich opmaakt voor verandering. 2020 is niet alleen een nieuw seizoen; het is een nieuw tijdperk! Een tijdperk voor de apostolische vrijzetting van bestemmingen, inclusief die van jou.

Elk van de sprekers op de Women on the Frontlines- conferentie van dit jaar is een pionier met een apostolische zalving. De door God gegeven boodschappen en zalving die zij dragen, zullen je inspireren en helpen naar het nieuwe niveau van zalving te komen in de roeping die God aan het begin van dit decennium voor je heeft. Het is al jaren geleden dat de deuren voor de vooruitgang van het Koninkrijk zo openstonden ​​zoals nu! Wanneer de Geest van God beweegt, moeten we met Hem meegaan. Als we dat doen zullen we op een nieuwe manier in onze roepingen stappen. Dan zal God verheerlijkt worden en zullen we samen een grote stap zetten om Zijn glorie op aarde aan ons geopenbaard te zien!

Workshop ‘Jouw unieke ontwerp’

We kennen allemaal de ervaring wel; je gaat naar conferenties en raakt in de war door de boodschap die de sprekers brengen, om vervolgens naar huis te gaan en niet te weten hoe je moet beginnen te handelen naar wat je hebt gehoord, zodat die verandering komt. Velen van ons missen ook de nodige duidelijkheid om effectief te zijn in het weten wat onze specifieke rol is en hoe God ons heeft geschapen om het te kunnen uitvoeren. Daarom nemen we dit jaar, na onze WOFL ADVANCE-conferentie, de tijd om je te helpen duidelijkheid te krijgen over jouw individuele ontwerp. Gedurende 1,5 dagen nemen Linda Wallace, Tina Alton en Arleen Westerhof je mee door het proces van het ontdekken van meer over wie je bent, hoe je bent gemaakt en wat je volgende stappen zijn.

Linda Wallace (VS) heeft een sterke pastorale profetische zalving en is een vertrouwde mentor en vriend van vrouwelijke leiders in de kerk en de samenleving over de hele wereld.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Dr-Linda-Wallace.jpg


Tina Alton (UK) is een bekroond expert op het gebied van internationaal leiderschap en verandering. Vooral als het gaat om ons te helpen verandering in ons eigen leven te zien komen. Ze zal zich richten op wat het praktisch betekent om een ​​invloedrijke vrouw te zijn en hoe je om kunt gaan met de valkuilen waarmee alle vrouwen in leiderschap worden geconfronteerd.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is TinaAlltonandPeterAllton.jpg


Arleen Westerhof (NL) is de oprichter en uitvoerend directeur van de Economic Summit. Zij en haar man leiden een apostolisch centrum en kerk in Amsterdam. Arleen heeft een krachtig boek geschreven; ‘Profeteer en verander de wereld’. Ze is ook de oprichter van de Nederlands Profetische Raad en host van de WOFL-conferentie. Ze zal delen over de rol van het profetische in het gaan wandelen in je door God gegeven bestemming in het leven.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Arleen.jpg

Let op: er zal beperkt ruimte zijn in de masterclass, omdat we voldoende individuele aandacht willen geven aan de deelnemers. Daarom komen alleen diegenen in aanmerking die de volledige masterclass (ma. 16 december 09.00 – 17.30 uur en dinsdag 17 december 09.00 – 14.00 uur) kunnen bijwonen.

Algemene informatie Conferentie

Locatie: Dominion Centre Amsterdam, Ellermanstraat 30, 1114 AK Amsterdam-Duivendrecht
Datums en tijden: vrijdag 13 december, 10.00 – 17.00 uur & 19.30 – 22.00 uur en zaterdag 14 december, 10.00 – 17.00 uur.
Prijs voor de conferentie: volledige conferentie: 55 euro, incl. lunch op vr. en zat.
Alleen vrij: 32,50 euro, inclusief lunch.
Alleen zat: 27,50 euro, inclusief lunch.
Studenten: hele conferentie: 40 euro, incl. lunch op vr. en zat.
Studenten alleen vrij: 25, 50 euro, incl. lunch.
Studenten alleen zat: 20,50 euro, incl. lunch.

Workshop ‘Your individual Design’

Locatie:
Dominion Centre Amsterdam, Ellermanstraat 30, 1114 AK Amsterdam-Duivendrecht
Datums en tijden: maandag 16 december, 09:00 – 17.30 uur en dinsdag 17 december, 09.00 – 14.00 uur.
Prijs Workshop: 95 euro.
Prijs Conferentie en Workshop: 135 euro (Prijs is inclusief lunch op maandag en dinsdag)
Prijs Student ticket Conferentie en Workshop incl lunches: 110,-
Prijs Student ticket alleen Workshop incl lunches: 80,-
( Prijzen zijn inc lunch op maandag en dinsdag )

Klik hier om je tickets te bestellen!