WOFL conferentie online LOVED AND HIGHLY FAVOURED

womans conference to grow in God

Een van de belangrijk profetische woorden voor 2020 was ‘MOVE’, of ‘kom in beweging.’ En toen kwam COVID-19 en alles leek te stoppen. Velen hebben een goede en noodzakelijke tijd gehad in hun gebedskamer.

En deze tijd werpt haar vruchten af. Wij horen getuigenissen van vrouwen die, ondanks het feit dat ze het soms moeilijk hebben, vooruit gaan op een heel verrassende wijze: in hun persoonlijke groei, in hun gezinsleven, in hun baan en in hun bediening! 

De boodschap is duidelijk. Gods Heilige Geest is on the move.

Ons thema voor deze Women on the Frontlines (WOFL) conferentie is ‘LOVED AND HIGHLY FAVOURED’. In deze tijd van toenemende genade en gunst wil God dat je Zijn goedheid op een geheel nieuwe wijze ontdekt! Wij zijn geliefd en Zijn gunst rust op ons!

Linda Wallace en Arleen Westerhof zullen spreken over onze identiteit als geliefde en genezen dochters van onze hemelse Vader en over wat dit betekent in de praktijk van ons dagelijkse leven in deze tijd van vooruitgang. Het effect hiervan is niet te onderschatten! 

Aanbidding wordt door Leslie Phillips geleid en er zal vertaling in het Nederlands zijn.

Deze conferentie zal via Zoom gaan. Nadat jij je registreert zal je een mail ontvangen met verdere instructies en de zoom link. 

Datum: vrijdag 11 december;
Tijd: 19.30 – 22:00 uur 
Kosten: 12,50 euro p.p.

————————————————————————————————————————-

Bio Linda Wallace

De kernovertuiging van Linda Wallace is dat vrouwen een integraal onderdeel zijn van elke bloeiende samenleving. In overeenstemming met die overtuiging heeft ze haar leven gewijd aan mentorschap, het bieden van levens coaching, empowerment en overgangssessies, modules voor bedrijfs- en loopbaanplanning en het vormen van allianties met andere organisaties die de visie hebben om vrouwen in staat te stellen. Haar missie om vrouwen te helpen leven vanuit identiteit en te transformeren in het complete, hele en unieke zelf. Linda is oprichter en CEO van ‘A Company of Women’ (ACW), een internationaal netwerk van vrouwen waar vrouwen, vriendschap en aanmoediging ontvangen om de uitdagingen van het leven te overwinnen. 

Linda is momenteel programmadirecteur van een Masters of Women Leadership programma aan de Wagner University, een hybride online omgeving voor praktische en door de Geest geleide bediening. Zij en haar man, Greg, wonen in Zuid-Californië. Ze zijn trots met hun gezin van vier kinderen en zes kleinkinderen.

Bio Arleen Westerhof

Arleen Westerhof is, samen haar man Dick, mede-voorganger van de God’s Embassy gemeente in Amsterdam. Samen zijn zij ook de apostolische leiders van Harvest International Ministries (HIM) voor Europa. Arleen de directeur van ‘Women on the Frontlines Nederland en de oprichter en de leider van de Nederlandse Profetische Raad. Samen met Dr. Sharon Stone is zij de mede-oprichter van de Europese Profetische Raad.’ Een aantal jaar geleden begon God tot Arleen te spreken over Zijn wens om naties te helen door hun economieën te genezen. Dit bracht haar ertoe de ‘Economic Summit’ te stichten. De Economic Summit is een stichting die zich toelegt op het vinden van bovennatuurlijke geïnspireerde oplossingen voor wereldwijde economische problemen. Arleen heeft een passie om het profetisch praktisch te zien worden en profeten op te doen staan die in staat zijn om probleemoplossers te zijn.