Profeet Chuck Pierce

Wij zijn enthousiast om je mee te delen dat Chuck Pierce naar Nederland komt! Chuck Pierce is een van de profetische vaders wereldwijd en wij volgen Chuck en zijn bediening al zo’n 20 jaar. Wij (er)kennen hem als een volwassen en authentieke profeet, met een uitstekende track record mbt accuraatheid.
Kenmerkend voor Chuck is dat hij alleen een land of stad bezoekt als hij nadrukkelijk ervaart dat God hem ergens naartoe stuurt, en tot nu toe is hij nog nooit in Nederland geweest. Maar dit jaar heeft God groen licht gegeven, en op dinsdag 16 januari zal hij bij ons in het Dominion Centre zijn. Dit geeft aan dat God een belangrijk woord voor Nederland heeft.
Chuck is slechts één avond in Nederland, dus zorg dat je daarbij aanwezig bent!

Chuck is voorzitter van Global Spheres Inc. (GSI) in Texas. Dit is een apostolisch-profetische bediening die overwinnende aanbidders bijeen brengt en mobiliseert. GSI is ook betrokken bij andere bedieningen die bijdragen aan nieuwe Koninkrijks paradigma’s op regionaal en landelijk niveau. Daarnaast is Chuck voorzitter van Glory of Zion International Ministries, een bediening die zich richt op verzoening tussen Israël en de kerk. Chuck staat bekend om zijn accurate profetieën die richting geven aan landen, steden, kerken en individuen en hen helpt om de tijd en seizoenen te duiden waarin we leven. Chuck en zijn vrouw Pam hebben zes kinderen en dertien kleinkinderen.Chuck is de auteur van meer dan 20 boeken, waaronder de bestsellers Possessing Your Inheritance, The Future War of the Church, The Worship Warrior, God’s Unfolding Battle Plan, Interpreting the Times, Redeeming the Time, Time to Defeat the Devil, The Apostolic Church Arising, A Time to Prosper, A Time to Triumph, and The Spiritual Warfare Handbook.

Praktische informatie