By Design is een term die zegt dat iets of iemand is gemaakt op een bepaalde manier om een specifieke reden door een ontwerper die daar een doel en een plan mee heeft. Deze naam sluit goed aan bij het leven waarvoor we gemaakt zijn. God heeft ons niet gemaakt om op de bank te zitten wachten tot we naar de hemel mogen gaan, maar Hij heeft ons gemaakt om de hemel op aarde zichtbaar te maken.

Visie

You | GOD | More

By Design heeft als slogan: ‘You | GOD | More.’

  • You: Jij speelt een belangrijke rol in het verhaal. God heeft jou gekozen om Zijn glorie zichtbaar te maken in deze wereld. Het trainen en toerusten van jou maakt ook een groot deel uit van de labels die onder By Design vallen.
  • God: God staat centraal. Hij is de bron en Degene om wie het draait.
  • More: Eén van de belangrijkste kenmerken van By Design is dat we niet tevreden zijn met de status quo. We verlangen naar meer intimiteit met de Vader, naar meer openbaring van wie Hij is, naar meer creatieve en innovatieve downloads uit de hemel, naar meer manifestatie van Zijn heerlijkheid hier op aarde. Dit Meer is de grootste aantrekkingskracht van het apostolisch centrum. De mensen die zich toevoegen hebben allemaal het verlangen naar Meer van God.

Wanneer je de slogan uitspreekt klinkt dit als You got more, oftewel jij hebt meer. Ook dit is waar, omdat God je zo ontworpen heeft dat er veel meer in je is gelegd en dat God veel meer voor je heeft dan je doorhebt. By Design wil dat naar voren halen en zichtbaar maken. Dit doen we door gereedschap aan te bieden waardoor alles wat God in je gelegd heeft er ook uit zal komen en zichtbaar zal zijn in deze wereld, waardoor Hij de eer krijgt die Hem toekomt.

Toekomst

In de apostolische atmosfeer van By Design zullen voortdurend nieuwe ideeën, initiatieven en ondernemingen worden geboren. Het verhaal van By Design is niet af. Het wordt nog steeds geschreven.