Creating Apostolic Cultures

Creating Apostolic Cultures

Langzaam maar zeker begint het tot de christelijke wereld door te dringen dat dingen anders moeten. Zoals we eeuwenlang over het leiden van gemeentes, bedieningen en business hebben aangekeken is aan het veranderen. De focus verandert van naar binnen gericht naar een veel holistische kijk om het ons christen zijn.

Met deze realisatie komt wordt ook duidelijk dat het leiderschap moet verschuiven van de traditionele herder naar die van apostel en profeet. Daar weten we echter nog weinig van simpel omdat het eeuwenlang niet in het vizier is geweest en men ten onrechte dacht dat deze ambten niet meer bestonden en niet nodig waren.

Tijd dus om te ontdekken wat voor effect zo’n verschuiving in de cultuur heeft.

In een apostolische cultuur is een klimaat gecreëerd waarin zowel individuen, bedieningen, zaken als gemeentes leren ontdekken waar God hen voor geroepen heeft. In zo’n apostolisch klimaat ligt de nadruk op Gods Koninkrijk.

Hoe creëer je een apostolische cultuur? Wat houdt zo’n cultuur in? Waar verschilt zo’n cultuur met de traditionele cultuur?

Wat is de rol van apostolische vaders en moeders? Waarom zijn deze van groot belang?

Op deze vragen zullen David McDonald en Dick Westerhof ingaan op de 1-daagse conferentie “Create an Apostolic Culture”

Het zal een interactief event worden waarin ook ruimte is voor uitwisselen van ideeën en gedachten over dit onderwerp.

Deze conferentie is bedoeld voor ieder die op een of andere manier leiding geeft omdat een apostolisch cultuur voor iedere leider relevant is.

Van harte uitgenodigd om aan deze bijzondere conferentie deel te nemen.

Sprekers

David McDonald komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika. Hij heeft bedieningen en gemeentes geleid in Zuid-Afrika, Australië en de USA. Hij is een mentor voor veel leiders en geeft trainingen over apostolisch leiderschap.

Dick Westerhof leidt het apostolisch centrum By Design in Amsterdam en leidt samen met zijn vrouw Arleen en het apostolisch team een nationaal en internationaal netwerk van businesses, gemeentes en bedieningen.

Algemene informatie:

Datum: zaterdag 11 mei 2024

Tijd: 10:00 – 16:30 uur

Locatie: Dominion Centre, Ellermanstraat 30, 1114 AK Amsterdam-Duivendrecht

Kosten: 30 Euro (inclusief lunch)

Aanmelding en betaling Creating Apostolic Cultures

Vul het onderstaand formulier in en nadat de betaling is afgerond sta je geregistreerd voor de conferentie.

"*" geeft vereiste velden aan

Opgave conferentie*
Ik wil meehelpen