Het persoonlijk kennen van de liefde van de Hemelse Vader is essentieel voor iedereen.

Vaderhart school met David & Faith Dalley.

Thema is IDENTITEIT.

De basis van onze identiteit is de liefde van God onze Vader zodat wij als zonen en dochters van Hem kunnen leven.

Dit weten we meestal wel met ons hoofd maar het is niet altijd 40 cm gezakt naar ons hart. De vaderhart scholen met David & Faith zijn zeer effectief gebleken om de liefde van God de Vader te ervaren en zo onze identiteit in Hem te versterken.

Let op! Deze training is enkel voor (aspirant) leden van God’s Embassy Amsterdam. Als ‘niet-lid’ kun je deelnemen aan de training (start 18 juli). Aanmelden middels deze link: https://by-design.eu/liyd/vaderhartschool/

Doel

Je weet met je hoofd dat God de Vader van je houdt. Heel veel zelfs. Toch is het voor ieder van ons lastig om dagelijks vanuit deze wetenschap te leven. Juist omdat de tegenstander elke keer weer probeert deze waarheid te ondermijnen. De waarheid is dat je zoon of dochter bent van Hem en dat dit het fundament is van je identiteit. De vaderhart school helpt je om deze waarheid in je hart te laten landen.

David & Faith Dalley

De eerste vaderhart school met David & Faith hebben we in 2008 gehouden. We hebben de vrucht ervan gezien en ervaren. Daarom hebben we meer dan 20 scholen met hen gehouden. Hun onderwijs is zo liefdevol maar tegelijkertijd is het ook zo confronterend omdat de pijnpunten in je hart worden blootgelegd. David & Faith helpen je op hun unieke en gezalfde wijze om ondergedompeld te worden in de liefde die onze Vader voor je heeft en je identiteit te laten herstellen.

Bediening

Eén van de krachtige onderdelen van deze school is dat er naast steengoed onderwijs ook tijd wordt genomen om de stof op je te laten inwerken en zo de Heilige Geest de ruimte te geven om Gods werk in jou te doen.

We hebben een goed en ervaren team beschikbaar om je daarbij te helpen.

David & Faith Dally
&
Bediening

Programma

In het programma zullen zoveel mogelijk relevante onderwerpen aan bod komen zoals:

· God als Vader

· Vaderbeeld

· Moederbeeld

· Schaamte, schuld en controle

· Hart van steen en innerlijke beloftes

· Vergeving

· Afwijzing

· Weeszijn

Veel van deze onderwerpen zullen je raken. We geloven dat God door deze topics heen je diep zal raken en je blijvend zal veranderen.

Voor wie en waarom?

Dit is een school voor iedereen. Je hoeft niet in de problemen te zitten of grote issues te hebben om deel te nemen. Niemand van ons heeft een perfecte vader gehad. Niemand van ons kan zeggen ik heb nu genoeg Vaderliefde gehad! We zitten allemaal ons hele leven in het proces om meer van Zijn liefde in ons leven realiteit te laten worden.

 

Voor wie
&
Waarom

Aanbevelingen

Door echt te gaan vergeven vanuit mijn eigen hart heb ik Gods liefdevolle Vaderhart pas kunnen ervaren en is er veel veranderd in mijn leven

Mijn identiteit is gegroeid doordat ik mij een geliefde zoon voel door het Vaderhart van God

Ik dacht dat ik God als Vader kende omdat ik gelovig ben opgegroeid. Maar toen ik het onderwijs van David en Faith hoorde heeft dat mijn leven radicaal veranderd.

De vaderhart school heeft mij geholpen zaken waar ik me voor schaamde en waar ik negatief over mezelf dacht te ontdekken en op te ruimen. Ik kan en mag mijzelf zijn en dat is zo ontspannen.

Praktische informatie

Datums en tijden 2024:

Do 11 april 19:30 – 22:00 uur

Vr 12 april 9:30 – 21:00 uur

Za 13 april 9:30 – 17:00 uur

Het is de bedoeling dat je aan de gehele school deelneemt. Deelnemen aan 1 of meerdere dagdelen is dus niet mogelijk.

Locatie:

Dominion Centre, Ellermanstraat 30, 1114 AK Amsterdam-Duivendrecht.

Taal:

Engels met vertaling in het Nederlands.

Let op! Deze training is enkel voor (aspirant) leden van God’s Embassy Amsterdam. Als ‘niet-lid’ kun je deelnemen aan de training (start 18 juli). Aanmelden middels deze link: https://by-design.eu/liyd/vaderhartschool/