God’s Embassy heeft een eigen geluid, een eigen DNA en een bijzonder verhaal. Zoals elke gemeente. Als je overweegt om lid te worden van deze gemeente is het goed om het hart te proeven en om de visie te begrijpen die aan de basis van de gemeente ligt. Dit kunnen we op papier doen maar hoeveel beter is het om het uit de mond van de oprichter van Embassy zelf te horen.

Dick Westerhof is samen met zijn vrouw Arleen God’s Embassy Amsterdam gestart. Hij vertelt in 8 video’s over het DNA dat God aan deze gemeente heeft gegeven. Het zijn bemoedigende verhalen waarin telkens weer blijkt hoe Gods hand op dit huis is geweest. 

Overweeg je om lid te worden of wil je online lid worden of wil je met je eigen groep met dit huis verbonden zijn. Kijk dan naar deze 8 video’s en vul daarna het antwoordformulier in.

Kennismaken en lid worden van Gods Embassy

Het ontstaan van de Gemeente

In deze video wordt gesproken het ontstaan van de gemeente en over een aantal cruciale gebeurtenissen die leidend zijn geweest in de startfase van Embassy.

1. De prominente rol van
de Heilige Geest

In deze video wordt de eerste van de 4 onderscheidende kenmerken van Embassy toegelicht. Dat is de leidende rol van de Heilige Geest.

2. De vijfvoudige bediening

In de derde video wordt de tweede van de 4 onderscheidende kenmerken van Embassy toegelicht. Dat is de plaats die de vijfvoudige bediening inneemt met daarbij de leidende rol van de apostel /profeet combinatie.

3. De Boodschap van Gods Koninkrijk

In deze vierde video wordt de derde van de 4 onderscheidende kenmerken van Embassy toegelicht. Dat is de boodschap van het koninkrijk van God. Deze boodschap gaat verder dan samen gemeente zijn en daagt ons uit om buiten de muren van de kerk Zijn Koninkrijk zichtbaar te maken.

4. Het grote belang van karakter

In de vijfde video wordt de laatste van de 4 onderscheidende kenmerken van Embassy toegelicht. Dat is de het grote belang van karakter. Het is essentieel dat we in proces van persoonlijke groei blijven om te functioneren in onze bestemming.

De organisatie en haar vruchten

In deze video hoor je het verhaal over de bedieningen die uit Embassy zijn ontstaan. Het is zoals bij een boom waar vanuit de stam allerlei takken uitspruiten.

Het apostolisch centrum
By Design

In deze video hoor je hoe Embassy verbonden is met andere bedieningen en netwerken. Ook hoor je hoe het een deel is van het apostolisch centrum By Design.

Onze aansluiting
richting jou

In de laatste video wordt gesproken over de bedieningen die er binnen Embassy zijn. Verder wordt er een aanzet gegeven hoe je betrokken zou kunnen zijn bij deze gemeente.

In de laatste video is gesproken over een aantal mogelijkheden om betrokken te zijn bij Embassy.

Wanneer je dat wilt wil je dan het onderstaand formulier invullen. Na het invullen zullen we zsm contact met je opnemen om een (online) gesprek met je te voeren. Dit gesprek is bedoeld voor kennismaking en een soort intake. We hebben geen standaard traject voor nieuwe leden maar zoeken naar aanleiding van het gesprek naar maatwerk voor wat het beste bij je past.

Lid worden van Gods Embassy
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lid worden van Gods Embassy