VRIJSPRAAK: BIDDEN VOOR BEVRIJDING IN DE HEMELSE RECHTBANK
Door Marie-Thérèse Van
God is niet alleen de Vader die van ons houdt maar ook de Rechter die ons recht verschaft. Voor onze bevrijding kunnen we bij de hemelse Rechter terecht. Hij wil ons vrijspreken omdat Zijn Zoon het offer hiervoor heeft gebracht aan het kruis. De aanklager probeert ons te blokkeren in onze bestemming, waarbij veel energie verloren gaat in geestelijke strijd. Maar we kunnen de demonische blokkades in ons leven opruimen bij onze hemelse Rechter. Wij worden aangeklaagd vanwege onze zonden of die van ons voorgeslacht. Wanneer wij deze zonden belijden geven we de hemelse Rechter het wettelijk recht om ons vrij te spreken en de demonen te veroordelen.

Het proces van bevrijding in de hemelse rechtbank wordt in dit boek op een heldere en toegankelijke manier onderbouwd. Marie-Thérèse Van neemt ons mee in het hele traject en heeft met dit boek een waardevol en praktisch gereedschap gecreëerd voor bevrijding. We leren zelf door bevrijding te gaan voor de troon van God als hemelse Rechter.

“Dit boek heeft een groot inzicht in hoe we functioneel kunnen verkrijgen wat Jezus al voor ons heeft betaald. In “Vrijspraak” leren we hoe we voor de hemelse rechtbanken kunnen komen en door het bloed van Jezus datgene veilig kunnen stellen dat rechtmatig van ons is. Elke bewering van de duivel om dit te verhinderen, we leren hoe we dit kunnen verwijderen en herroepen. Dit boek is een grote hulp bij het leren functioneren in de spirituele demensie die de hemelse rechtbanken worden genoemd. – Robert Henderson”

IMPACT: PROFETEER EN VERANDER DE WERELD
Door Arleen Westerhof
Profetie verandert mensenlevens, maar is bedoeld voor meer. God wil elk onderdeel van de samenleving transformeren en Hij geeft de strategieën om dat tot stand te brengen. Profetie met daadkracht Profetie verandert mensenlevens, maar is bedoeld voor meer. God wil elk onderdeel van de samenleving transformeren en Hij geeft de strategieën om dat tot stand te brengen. Arleen Westerhof laat zien hoe je profetische woorden omzet in daden en de samenleving diepgaand verandert. Ze beschrijft hoe je profetie toetst, zelf een profetisch woord brengt en hoe apostelen en profeten samen profetie praktisch maken. Ook besteedt ze aandacht aan karakterontwikkeling, innerlijke genezing en bevrijding – essentieel voor een effectieve profetische bediening. Dit praktische boek bewijst dat profetie met daadkracht de wereld verandert!


Arleen Westerhof (Ph.D.) is de oprchter en directeur van de Nederlands Profetische Raad. Ze is de initiatiefnemer van de door Living in Your Destiny aangeboden Profetenscholen en heeft Women on the Frontlines in Nederland opgericht. Arleen spreekt regelmatig op conferenties over de hele wereld. Samen met haar man Dick leidt ze God’s Embassy Amsterdam, een kerk en apostolisch centrum. Haar passie is door middel van profetie mensen toe te rusten om transformatie te brengen in de verschillende maatschappelijke terreinen.