Over vijf maanden is het eindelijk zover. Het grote historisch evenement Empowered21 komt naar Nederland. We zien er enorm naar uit en we merken dat het evenement in Nederland ook al leeft onder veel mensen. We verwachten van 21-23 juni 7,5 duizend leiders uit 200 landen in de RAI en een vol stadion met 22 duizend Nederlanders op 24 juni 2023.

Om dit event mogelijk te maken hebben we een paar honderd vrijwilligers nodig. Het is een geweldige kans voor jouw gemeente of achterban om actief betrokken te zijn bij dit historische evenement.

We zouden het enorm waarderen als je onderstaande oproep zou willen delen in je gemeente, organisatie of achterban.

Hartelijke groet namens het Empowered21 team,

Mattheus van der Steen

VRIJWILLIGERS GEZOCHT VOOR EMPOWERED21

Voor het grote historische mission evenement Amsterdam 2023 in de RAI (21-23 Juni) en in het Olympisch Stadion (24 Juni) zijn we op zoek naar vrijwilligers.

Als vrijwilliger ben je deel van een ongekende historische conferentie en/of het stadion evenement. Deze events gaan grote impact hebben op Nederland en op de wereld.

In de RAI Amsterdam komen van 21-23 juni ruim 7500 leiders uit 200 landen bij elkaar om met elkaar te bidden en strategisch na te denken over hoe de komende 10 jaar ieder persoon op deze aarde bereikt kan worden met het evangelie van Jezus Christus door de kracht van de Heilige Geest.
Op Zaterdag 24 Juni verhuizen we naar het Olympisch Stadion, waar we samen met 22.500 christenen het startschot geven van 10 jaar ongekende evangelisatie. In de avond is er een speciaal avondprogramma waar ook niet christenen bij worden uitgenodigd en zal er een duidelijke evangelisatie boodschap gepredikt worden.

In zowel de RAI als in het Olympisch Stadion zijn er inspirerende nationale en internationale sprekers en worship bands aanwezig.

We zijn enorm dankbaar dat we als Nederlanders dit evenement in RAI en het Olympisch Stadion in Amsterdam mogen organiseren en hosten.

Om dit allemaal in goede banen te leiden zijn we op zoek naar vrijwilligers die zich een dag of liefst meerdere dagen willen inzetten en mee willen bouwen om deze dagen mogelijk te maken.

Ben jij enthousiast over de visie om iedereen te bereiken met het evangelie van Jezus en ben jij een dag of aantal dagen beschikbaar om mee te werken? Meld je dan vandaag nog aan!

Hoe meld ik me aan als vrijwilliger voor Amsterdam 2023 van 21-24 Juni 2023?

Er zijn 3 manieren om je aan te melden:

Klik op deze link: https://register.amsterdam2023.
com/volunteers

Scan de QR code
Stuur een email naar [email protected] als je vragen hebt of met een grotere

 groep wilt komen meewerken.

Let op!
Aanstaande Maandag 20 Februari houden we een vrijwilligersavond en krijg je ook meer informatie over het evenement Amsterdam 2023 EveryOne.

Ruben Flach (Opwekking), Caleb Wehrli (Empowered21), Mattheus van der Steen (Harvest Fields International/Empowered21 Nederland), John Grandia (Amsterdam2023 producer) en Hasan Colak (Amsterdam2023 vrijwilligers coördinator) zullen deze avond meer informatie geven en vragen beantwoorden.

We vragen jou om je voor deze avond aan te melden! Dus ook als je bent aangemeld als vrijwilliger voor Amsterdam 2023 vragen we je om als je naar de vrijwilligersavond komt jezelf hiervoor te registeren. Dit kan door onderstaande link!

Deze avond is voor vrijwilligers die zich reeds hebben aangemeld voor Amsterdam2023 en ook voor degene die geïnteresseerd zijn om vrijwilliger te worden!

Maandag 20 Februari 2023
Tijd: 19.30-20.45 uur
Locatie: LEG, Aalsmeer 
Kruisweg, Aalsmeerderbrug 
 
We hopen je snel te ontmoeten!
 
Zegen en hartelijke groeten, 
 
Namens het Empowered21 team,
 
Mattheus van der Steen, John Grandia en Hasan Colak