Wat nu?! Een nieuwe mindset voor de gemeente van vandaag
Auteur: Dick Westerhof

Er wordt veel gesproken over het Koninkrijk van God. Niet iedereen beseft de volle reikwijdte van de betekenis van het evangelie van dit Koninkrijk. God heeft ons de opdracht gegeven om zijn Koninkrijk zichtbaar te maken in elke invloedssfeer van de samenleving.

We leven nu in een tijd van grote veranderingen. Dit biedt ons als christenen kansen! Om in dit nieuwe tijdperk de heiligen toe te rusten, zodat zij representanten van het Koninkrijk kunnen zijn, zal de gemeente moeten veranderen. In dit boek maakt Dick Westerhof op praktische wijze duidelijk wat de impact is van deze holistische benadering van het evangelie. Hij geeft aan wat de consequenties daarvan zijn op het functioneren van de gemeente en op alle onderdelen van het gemeente-zijn. De uitwerking is zeer verrassend.

Met apostolisch leiderschap vanuit het evangelie van het Koninkrijk ziet de hedendaagse gemeente er geheel anders uit dan de traditionele gemeente. De voorbeelden in dit boek zijn niet theoretisch maar worden toegepast in het apostolisch centrum dat door Dick wordt geleid.

Wat nu?! - Dick Westerhof

Over de auteur

Dick Westerhof heeft civiele techniek gestudeerd aan de Technische Universiteit van Delft. Hij is als zelfstandig ondernemer werkzaam in de IT. Samen met zijn vrouw Arleen is hij oprichter en voorganger van God’s Embassy Amsterdam.

Hij is initiatienemer van het apostolisch netwerk Coalitie voor Apostolische Reformatie (CAR) en mede initiator van Living in your Destiny en de Kingdom Training School. Hij leidt het apostolisch centrum gevestigd in het Dominion Centre in Amsterdam-Duivendrecht.

“Dit boek is ‘gevaarlijk’ voor mensen die houden van de status quo. Voor hen echter die gegrepen worden door de profetische uitdaging die hier door Dick wordt geschetst, zal dit boek helpen een rijk inzicht te krijgen. Wat nu?! is in het bijzonder een groot geschenk aan het Lichaam van Christus in Nederland, omdat dit boek geschreven is vanuit de ervaring en de realiteit van ons eigen land.”
Piet Brinksma

Aanbevelingen