De Lifechanging Prayer (LCP) training is opgesplitst in 2 delen. In deel 1 ligt de nadruk op de theorie en het zelf ontvangen van gebed. In deel 2 ligt het accent op het leren bidden voor anderen. Je kunt deze cursus volgen na afronding van LCP deel 1.

Tijdens de 1-daagse cursus krijg je uitleg over verschillende zaken die van belang zijn bij het bidden van LCP.

  • Het verschil in de rol van de leider en die van de ondersteuner in het gebed.
  • Scenario’s voor de voortgang van het gebed
  • Omgaan met zielsdelen en demonen
  • Do’s and don’ts
  • Valkuilen

Er is veel tijd om zelf te oefenen en daarbij worden handvatten gegeven om met LCP aan de slag te kunnen gaan na afloop van de training.

 

Praktische informatie

Data volgt nog.

Tijd: 10.00 – 16.30 uur

Locatie: Dominion Centre (Ellermanstraat 30, 1114 AK Amsterdam-Duivendrecht)

Video afspelen

Nienke Amelink

Ik ben heel enthousiast over Lifechanging Prayer. Ik had soms situaties in me leven dat ik er alléén voor stond. Door Lifechanging Prayer liet Jezus zien dat Hij erbij was. Ik was gewoon vrij omdat ik gewoon wist Jezus is bij mij. Dit gun ik een ieder!

Video afspelen

Arleen Westerhof

Er was een vrouw die 4 miskramen had gehad. Ze was helemaal stuk van binnen. Ze deed mee aan de training. De volgende dag was ik een pannenkoekenhuis in Soest. Toen kwam iemand naar me toe en hugde me en begon te huilen. 
Ik voelde haar tranen op me nek. Toen ik omkeek zag ik dat het die vrouw van de training was van de dag ervoor. Ik vroeg: wat is er gebeurd? Ze zei: God heeft een wonder in mij gedaan! 10 jaar lang liep ik met rouw en verdriet maar gister heeft God een wonder gedaan in de Lifechanging Prayer. God liet me mijn 4 kinderen zien in de hemel waar ik miskramen van heb gehad.