IMPACT, Profeteer en verander de wereld
Auteur: Arleen Westerhof

Profetie verandert mensenlevens, maar is bedoeld voor meer. God wil elk onderdeel van de samenleving transformeren en Hij geeft de strategieën om dat tot stand te brengen.

Arleen Westerhof laat zien hoe je profetische woorden omzet in daden en de samenleving diepgaand verandert. Ze beschrijft hoe je profetie toetst, zelf een profetisch woord brengt en hoe apostelen en profeten samen profetie praktisch maken. Ook besteedt ze aandacht aan karakterontwikkeling, innerlijke genezing en bevrijding – essentieel voor een effectieve profetische bediening.

Dit praktische boek bewijst dat profetie met daadkracht de wereld verandert!

IMPACT, Profeteer en verander de wereld - Arleen Westerhof

Over de auteur

Arleen Westerhof is de oprichter en leider van de Nederlandse Profetische Raad. Ze is de initiator van de Profetenscholen van Living in your Destiny. Ze heeft de Nederlandse tak van Women on the Frontline opgericht. Arleen spreekt regelmatig op conferenties over de hele wereld. Samen met haar man Dick geeft ze leiding aan God’s Embassy Amsterdam, een gemeente en een apostolisch centrum. Haar passie is om profetie te gebruiken om mensen toe te rusten zodat zij transformatie kunnen brengen in de verschillende gebieden van de samenleving.