Procederen in de hemelse rechtbanken
Auteur: Robert Henderson

God verhoort gebeden. Maar toch krijgen we niet altijd antwoord, hoewel onze gebeden overeenkomstig de wil, het hart en de timing van God zijn. Het gevolg? Teleurstelling, frustratie, passiviteit of we gaan nog meer en nog harder bidden. Maar voeren we wel de juiste strijd? Wordt er wel op de goede plaats gestreden?

Robert Henderson leert ons dat de strijd niet op het slagveld, maar in de rechtszaal gevoerd moet worden. De aanklachten van de vijand worden dáár door ons gepareerd. Wanneer wij op de juiste wijze in de hemelse rechtbank procederen, geven we God het wettige recht om Zijn Vaderlijke passie te vervullen en om onze gebeden te beantwoorden.

Robert Henderson maakt in dit boek op eenvoudige en heldere wijze duidelijk, hoe de procedures en protocollen in de hemelse rechtbanken werken. Met veel voorbeelden uit zijn eigen leven legt hij uit hoe wij deze principes persoonlijk én als apostolische gemeente van Christus toe kunnen passen.

procederen in de hemelse rechtbanken - Robert Henderson

Over de auteur

Robert Henderson heeft een passie om het Koninkrijk van God op aarde te zien komen. Vanuit zijn apostolische visie verlangt hij ernaar de kerk en de zakenwereld op één lijn te brengen. Robert is oprichter en leider van verschillende apostolische netwerken. Hij heeft diverse boeken geschreven en staat sinds de jaren ’80 in de bediening, is getrouwd en woont in Texas, USA.