Zet bestemmingen vrij vanuit de hemelse rechtbanken
Auteur: Robert Henderson

God is zeer betrokken bij het verwezenlijken van jouw bestemming. Er zijn zelfs boeken in de hemel waarin jouw opdracht en bestemming beschreven staan. Dit boek beschrijft de essentie van jouw bestaan op de aarde.

Toch vindt er een strijd plaats om jou te hinderen in het uitvoeren van jouw opdracht. Jouw tegenstander, de duivel, weet dat wanneer jij jouw opdracht uitvoert, de duistere machten bij voorbaat al vernietigd zijn. De hemel zal op de aarde aanwezig zijn wanneer Gods kinderen hun Koninklijke roeping volgen.

Zet je bestemmingen vrij vanuit de hemelse rechtbanken is een boek waarin Robert Henderson een profetische gebedsstrategie aanreikt. Hij toont ons hoe wij op eenvoudige wijze de hindernissen, die onze bestemming vertragen, kunnen overwinnen.  Welk instrument gebruikt de vijand om ons te hinderen onze bestemming te verwezenlijken? Het zijn vervloekingen.

Wanneer wij het protocol van de hemelse rechtbanken volgen zullen wij in staat zijn om:

  • De werking van vervloekingen in ons leven herkennen.
  • De oorsprong van vervloekingen die tegen onze bestemming strijden identificeren.
  • De wettige rechten van de demonische overheden herroepen, zodat zij niet langer in jouw leven werkzaam kunnen zijn.
  • De geheimen ontdekken waardoor jij in staat bent jouw bloedlijn te reinigen van de vervloekingen die al generaties in jouw voorgeslacht actief zijn.

Ontdek hoe jij op wettige wijze de goddelijke bestemming van jouw leven en zelfs jouw land, kunt vrijzetten. Breng jouw zaak voor de hemelse Rechter.

Zet je bestemmingen vrij vanuit de Hemelse Rechtbank - Robert Henderson

Over de auteur

Robert Henderson heeft een passie om het Koninkrijk van God op aarde te zien komen. Vanuit zijn apostolische visie verlangt hij ernaar de kerk en de zakenwereld op één lijn te brengen. Robert is oprichter en leider van verschillende apostolische netwerken. Hij heeft diverse boeken geschreven en staat sinds de jaren ’80 in de bediening, is getrouwd en woont in Texas, USA.