Profetenschool 3

Over de Profetenschool

Profetenschool 3 gaat over het functioneren in – en evt. leidinggeven aan – een profetisch team. Deze cursus is voor mensen, die al wat ervaring hebben in het profeteren en graag deel willen uitmaken van een profetisch team. Je kunt je hiervoor alleen opgeven, als je Profetenschool 1 en 2 al hebt gedaan en als je in Profetenschool 2 van je groepsleider hebt gehoord dat je door mag gaan naar Profetenschool 3.

In het onderwijs van Profetenschool 3 leren wij

Wij leren:

  • het Bijbelse fundament van werken/profeteren in teams;
  • het oprichten van – en leidinggeven aan – een profetisch team;
  • tegenstellingen in het profetische;
  • over mogelijke valkuilen voor profetische mensen.Wij oefenen:

WIj oefenen:

  • het profeteren als team;
  • en het profeteren buiten de kerkelijke kring.
  • Het hoogtepunt van deze school is het bezoek aan verschillende bedrijven, voor die wij in teams profeteren. Dit bezoek vindt plaats op dag 3. Je kunt alleen meegaan, als je aan de oefening op dag 2 hebt deelgenomen.

Op de laatste dag sluiten wij de Profetenschool feestelijk af – en wij vertellen je, waarom je geen
profeten diploma krijgt.

Praktische informatie

Data 2024:
Zaterdag, 12 oktober
Zaterdag, 26 oktober
Zaterdag, 9 november
Zaterdag, 30 november

Tijden:
Za. 10.00 – 17:00 uur

Kosten: € 100

Locatie: Dominion Centre (Ellermanstraat 30, 1114 AK Amsterdam-Duivendrecht)

Doelgroep: Iedereen die Profetenschool Deel 1 en Deel II heeft gevolgd

Video afspelen

Debbie Jorritsma

Assistent Leider profetenschool

Ik ben enorm verandert. God heeft me echt gevestigd en bevestigd in de roeping van God op me leven. Mede door de leiding hier, mede door de atmosfeer hier. Het is niet alleen een theoretische profetenschool, maar ook de oefeningen, activeren en het leren profeteren. Maar ook leren over je identiteit en waar God je voor heeft geroepen. De profetenschool geeft jouw praktische handvaten om jezelf te ontwikkelen. Om verandering te zien in jouw leven en in je omgeving. Wees welkom!

Video afspelen

Ute de Vries

Leider profetenschool

Toen ik zelf nog student was van de profetenschool was het voor mij heel spannend. Ik heb me hele leven lang Gods stem gehoord altijd voor mezelf, toen moest ik opeens over anderen profeteren.  Doordat we met zijn allen aan het profeteren waren hielp me dat om het niet meer eng te vinden. Ondertussen ben ik zelf leidinggevende geworden. Ik ben de school gaan dienen en heb toen steeds meer verantwoordelijkheid gekregen. God heeft me enorm uitgedaagd en laten groeien.