Lifechanging Prayer training 1

Het maximum aantal aanmeldingen voor deze training is bereikt. Meld je aan voor de nieuwsbrief en word op de hoogte gehouden voor de volgende Lifechanging Prayer training.


De Lifechanging Prayer training is opgesplitst in 2 delen. In deel 1 ligt de nadruk op de theorie en het zelf ontvangen van gebed. In deel 2 ligt het accent op het leren bidden voor anderen.

Tijdens de 1-daagse cursus krijg je uitleg over de achtergronden en het toepassen van het bidden voor mensen onder leiding van de Heilige Geest. Dit gaat dan met name op het gebied van emotionele blokkades.

’s Morgens is er uitleg en ’s middag wordt het geleerde in praktijk gebracht. Dat wil zeggen dat er in kleine groepjes wordt gebeden voor de deelnemers. Dit gebeurt onder leiding van de teamleden.

Er is voor ieder koffie en thee en in de middagpauze zijn er tegen betaling soep en broodjes te verkrijgen.

Deze training is bedoeld voor mensen die willen groeien in de bediening op het terrein van innerlijke genezing. Wij raden deelnemers aan, om voorafgaand aan deze cursus eerst het Bevrijdingstraject te volgen.

Praktische informatie

Lesdatums 2024:
Voorjaar 2024

Locatie: Dominion Centre (Ellermanstraat 30, 1114 AK Amsterdam-Duivendrecht)

Video afspelen

Nienke Amelink

Ik ben heel enthousiast over Lifechanging Prayer. Ik had soms situaties in me leven dat ik er alléén voor stond. Door Lifechanging Prayer liet Jezus zien dat Hij erbij was. Ik was gewoon vrij omdat ik gewoon wist Jezus is bij mij. Dit gun ik een ieder!

Video afspelen

Arleen Westerhof

Er was een vrouw die 4 miskramen had gehad. Ze was helemaal stuk van binnen. Ze deed mee aan de training. De volgende dag was ik een pannenkoekenhuis in Soest. Toen kwam iemand naar me toe en hugde me en begon te huilen. 
Ik voelde haar tranen op me nek. Toen ik omkeek zag ik dat het die vrouw van de training was van de dag ervoor. Ik vroeg: wat is er gebeurd? Ze zei: God heeft een wonder in mij gedaan! 10 jaar lang liep ik met rouw en verdriet maar gister heeft God een wonder gedaan in de Lifechanging Prayer. God liet me mijn 4 kinderen zien in de hemel waar ik miskramen van heb gehad.