Kies een evenement vanuit Stichting Living in Your Destiny haar Evenementen pagina:
Navigeer vervolgens naar de trainingpagina van het evenement wat je wilt bijwonen. Wanneer het gaat om de Profetenschool, navigeer je eenvoudig naar de trainingpagina. Daar vind je het aanmeldformulier en de mogelijkheid om je in te schrijven. De inschrijving is voldoen, wanneer de betaling is doorgezet. Als het inschrijven niet lukt of als je vragen hebt, neem dan tijdens kantooruren contact met ons op: 020-8000156.

Partnerkorting:
De partners van LIYD krijgen korting op de trainingen van LIYD. Als je een geregistreerde partner van LIYD bent, vraag dan je unieke partnercode op bij LIYD. Deze code kan slechts eenmaal per aanmelding worden gebruikt. De partnerkorting is uitsluitend geldig bij inschrijving voor een gehele training. Ben je nog geen partner van LIYD, maar onderschrijf je wel de doelstellingen? Meld je dan HIER aan als partner van LIYD.

De trainingen van LIYD kunnen alleen in zijn geheel gevolgd worden. Het is niet mogelijk om  een losse dag van een training te volgen. Je betaalt dus altijd voor de gehele training.
LET OP: Als een training meerdere dagen duurt kun je je alleen op de eerste dag van de training inschrijven. De kalender geeft de duur van de meerdaagse training aan, die dagen zijn donkerder gekleurd. Klik je op een andere dag, dan krijg je de melding dat je op de eerste dag moet inschrijven. 

Betaling via Trainingpagina:
Je kunt bij de betaling gebruik maken van Ideal, Creditkaart of Paypal. Na betaling ontvang je een email met daarin het inschrijvingsbewijs.

Rechtstreeks betalen niet mogelijk:
Na de invoering van het nieuwe inschrijvingssysteem is het niet meer toegestaan om uw inschrijvingskosten rechtstreeks te voldoen op de bankrekening van LIYD. Dit in verband met de verwerking van de aanmeldingen. Het is ondoenlijk om steeds meerdere systemen te moeten raadplegen om aanmeldingen te controleren. Gestorte bedragen worden daarom ook gestorneerd op de rekening met het verzoek om in te schrijven en te betalen via de aanmeldpagina’s bij de desbetreffende trainingpagina.