Bevrijdingstraject 7 stappen

Op weg naar vrijheid.

 In dit bevrijdingstraject bieden we je allereerst onderwijs aan over zeven stappen als voorbereiding op bevrijding. Deze stappen zijn:
Vrijkomen van 1) valse godsdienst, 2) afwijzing, angst en boosheid, 3) onvergevingsgezindheid, 4) zondige houdingen en gedrag, 5) seksuele zonden, 6) ongoddelijke zielsbanden en 7) leugens over God, mezelf en anderen. 
Deze stappen ga je vervolgens zelf thuis voorbereiden. Daarbij ga je al je zonden belijden in de hemelse rechtbank, ook die zaken, die heel diep in je hart verborgen liggen.

Nadat je dit proces samen met de Heer hebt doorlopen, gaan we aan het eind van het traject een bevrijdingsgebed voor je inplannen. Tijdens dit bevrijdingsgebed stap je samen met een team (2 pers.) de hemelse rechtbank in om voor je bevrijding te bidden. Daar waar de Heilige Geest dat zo leidt zal er ook tijd worden genomen voor innerlijke genezing.  Dit persoonlijke bevrijdingsgebed zal plaatsvinden op onderstaande data voor eindgebed. Tijdens dit bevrijdingstraject zal je een begeleider worden toegewezen, die het intakegesprek met je voert en je tijdens het traject terzijde staat mocht je vragen hebben of ergens niet uitkomen.

 

Praktische informatie

Datums 2024:

Lesdagen:

 • Zaterdag 28 september 2024
 • Zaterdag 12 oktober 2024
 • Zaterdag 26 oktober 2024

De lessen vinden plaats van 10:00 tot 17:00 uur en aanwezigheid is verplicht.

Persoonlijke sessies:

 • Zaterdag 9 november 2024
 • Zaterdag 16 november 2024

Op een van deze dagen zul je een 2 uur durende sessie hebben met een team.

Kosten: De kosten van het bevrijdingstraject zullen €85 bedragen. Mensen die lid zijn van God’s Embassy Amsterdam krijgen €20 korting. Het bovengenoemde boek is niet bij deze prijs inbegrepen. Om goed voorbereid aan het traject te beginnen is het belangrijk het boek van tevoren aan te schaffen en om de inleidende hoofdstukken 1 t/m 4 door te nemen. Je hebt het boek nodig om het traject te kunnen volgen.|

Er wordt van je verwacht dat je alle dagen aanwezig bent, tenzij er sprake is van overmacht, zoals in het geval van ziekte of noodsituaties.

Locatie: Dominion Centre (Ellermanstraat 30, 1114 AK Amsterdam-Duivendrecht)

Docent: Bevrijdingsteam van Living In Your Destiny

Bevrijdingstraject 7 stappen - Living in your Destiny

We zullen gebruik gaan maken van het boek Vrijspraak (met als ondertitel: bidden voor je bevrijding in de hemelse rechtbank) van Marie-Thérèse Van.

De zeven stappen die hierboven zijn genoemd, worden in dit boek verder uitgewerkt. Verder vind je hierin ook alle gebeden om in de hemelse rechtbank uit te bidden.  

Boek 'Vrijspraak'

Kosten

De kosten van het bevrijdingstraject zullen € 85 bedragen. Mensen die lid zijn van God’s Embassy Amsterdam krijgen € 20 korting. Het bovengenoemde boek is niet bij deze prijs inbegrepen. Je kunt het boek het beste van te voren aanschaffen. Je hebt het boek nodig om het traject te kunnen volgen. Wij bevelen aan om de inleidende hoofdstukken (1 t/m 4) te lezen voordat je aan het traject begint.

Aanvullende praktische informatie

 • Om iedereen goed te kunnen ondersteunen hebben wij een maximum van 30 deelnemers.
 • Het is belangrijk dat je echt met de verschillende stappen thuis aan de slag gaat. Je zult dus bewust tijd apart moeten zetten zodat dit traject vrucht kan dragen in je leven.
 • Er wordt van je verwacht dat je alle dagen aanwezig bent, tenzij er sprake is van overmacht, zoals in het geval van ziekte of noodsituaties.
 • Om door het bevrijdingstraject te kunnen gaan moet je bekeerd zijn. Dat wil zeggen dat Jezus je Heer en Heiland is en dat je een persoonlijke relatie met Hem hebt.
 • Ook is het van cruciaal belang dat je door onderdompeling gedoopt bent. Door de jaren heen hebben wij namelijk gemerkt dat de doop door onderdompeling (je oude leven is met Christus begraven in de dood en je bent opgestaan in een nieuw leven met Hem) een krachtige werking heeft tijdens bevrijding.
 • Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je deel uitmaakt van een kerkelijke gemeente, zodat je tijdens het bevrijdingstraject mensen om je heen hebt, die je eventueel kunnen ondersteunen.
Video afspelen

Glenda

Ik heb een bevrijdingstraject ondergaan. Waarin ik verlost ben van gebondenheid. Toen ik daar van verlost ben kon ik in mijn bestemming wandelen. Daardoor word ik niet meer gehinderd in het doen waarvoor God me heeft geroepen.

Sorry. Dit formulier accepteert geen nieuwe inzendingen meer.