Love after marriage, een huwelijksworkshop voor getrouwde stellen welke meer verbinding, intimiteit en eenheid teweegbrengt

Ben je getrouwd en wil jij meer verbinding, intimiteit en nabijheid met je partner?

Wil je dat je huwelijk wordt zoals God het bedoelt – een echte geestelijke, emotionele en seksuele eenheid? – Dan is Love After Marriage iets voor jullie!

Love After Marriage

Doel van Love after Marriage 

Love After Marriage is geen conferentie maar een workshop voor elk huwelijk, goed of minder goed, lang of kort, jong of oud, uitgeblust of fris. Ons doel is dat de relatie van getrouwde stellen gekarakteriseerd gaat worden door openheid, kwetsbaarheid en liefde.

Datums / tijden workshop 

Cursus volgt in het najaar 2022.

Kosten: €375,- per echtpaar. Na inschrijving ontvangt u een verzoek tot betaling.

Door je op te geven committeren jullie je er aan dat je als echtpaar alle vier de dagen aanwezig zal zijn
Tijdens de inschrijving zal er gevraagd worden om diverse persoonlijke gegevens en informatie in te vullen. Deze informatie wordt gebruikt voor het indelen van de gespreksgroepen, hier zal vertrouwelijk mee om worden gegaan.

Geen oppas aanwezig!

Tijdens de LAM-workshop hebben jullie als stel de gelegenheid om, door het werk van de Heilige Geest, te groeien in geestelijke, emotionele en seksuele eenheid in je relatie.

Daarom is het niet alleen luisteren, maar gaan jullie tijdens deze dagen als echtpaar of in een kleine groep actief aan de slag, naar aanleiding van verschillende lessen.

Deelname aan de LAM-workshop geeft je praktische inzichten en gereedschappen. Jullie ontvangen een werkboek en tool-boekje.

Praktische Informatie