Eén van de belangrijkste openbaringen van de afgelopen jaren is dat het vrijwel onmogelijk is om in de volheid van je bestemming te wandelen zonder bevrijding en innerlijke genezing. Al sinds de start van Living In your Destiny in 2005 houden wij ons hiermee bezig en wij hebben velen hierdoor zien doorbreken.

Maar de Geest van God blijft ons nieuwe openbaringen geven. De openbaring van God voor nu is dat er regelmatig sprake is van verwevenheid – dat de dingen die ons belemmeren met elkaar verweven zijn. Deze dingen zijn o.a.:

– vervloekingen vanuit ons voorgeslacht
– verkeerde (onbewuste) overtuigingen over God, onszelf en anderen
– innerlijke (emotionele) pijn
– demonische onderdrukking op bepaalde gebieden van ons leven.

Restoring the Foundations (RTF) is een bediening met als doel de verwevenheid op te lossen zodat dingen in ons leven op een veel effectievere wijze kunnen worden opgelost.

Tijdens de conferentie zal je meer informatie over deze belangrijke bediening krijgen en krijg je inzicht in hoe deze verwevenheid specifiek een rol in je eigen leven heeft gespeeld.

Eenmaal per jaar organiseert Living in Your Destiny een RTF conferentie. Houdt de agenda in de gaten of abonneer je op de nieuwsbrief om tijdig op de hoogte zijn wanneer deze conferentie weer gehouden wordt.