Deze training is voor mensen die willen leren om anderen te helpen op hun weg naar vrijheid aan de hand van het boek ‘Vrijspraak – Bidden voor je bevrijding in de hemelse rechtbank’.
Sinds de satan uit de hemel is verdreven en op aarde is geworpen worstelen mensen al met een stuk gebondenheid waardoor ze vastlopen in hun leven. Ook vandaag de dag zie je mensen gebukt gaan onder de invloed van boze geesten vanwege occultisme, trauma, verslavingen en allerlei seksuele ervaringen die God niet zo heeft bedoeld. Maar Jezus sprak in Markus 16:17: ‘Als tekenen zullen deze dingen de gelovigen volgen: in mijn naam zullen zij boze geesten uitdrijven’. Hij heeft ons autoriteit gegeven om met deze demonische invloed af te rekenen. Als ook jij wil uitstappen in deze bediening, dan is deze training wat voor jou. De focus ligt op het bidden voor mensen die een bevrijdingstraject volgen. Maar ook als je in een bedieningsteam actief bent, zul je zeker verder toegerust worden door de inhoud van deze training.

Dag 1:

Inleiding demonie, algemene tips bij de begeleiding, gespreksvaardigheden, symptomen van gebondenheid, persoonlijke geschiedenis van de confident, disfunctionele gezinnen, occultisme (algemeen en vormen van occultisme deel 1).

Dag 2:

Afwijzing, angst en boosheid, zielsdelen en DIS, zielsdelen uit gevangenschap, vergeving en aanstoot, zondige houdingen en gedrag, religie, vormen van occultisme deel 2.

Dag 3:

Seksuele zonden, ongoddelijke banden (o.a. manipulatie) en identiteit, leugens en innerlijke eden, uitleg bevrijdingsprocedure, huisreiniging, nazorg en roepingtest.

Bij de 7 gebieden van bevrijding die in het boek Vrijspraak aan de orde komen, zullen we voornamelijk focussen op de begeleiding, op tips en op praktijkoefeningen.

Lesinhoud

Voorwaarden

1. Als je mensen naar de vrijheid wil leiden, is het vanzelfsprekend dat je zo’n bevrijdingstraject of -proces ook zelf hebt doorgemaakt.

2. Wij raden je heel sterk aan om te kijken of je tijdens de training een confident kunt begeleiden op weg naar vrijheid. Kijk dus of er iemand in je omgeving is die bevrijding wil ontvangen en het goed vindt om dit proces door jou te laten begeleiden.

Datums:
27 januari 2024 10:00 – 17:00
17 februari 2024 10:00 – 17:00
2 maart 2024 10:00 – 17:00

Locatie:
Dominion Centre, Ellemanstraat 30, 1114AK Amsterdam-Duivendrecht

Prijs:
€75,00

Lesmateriaal:
Het lesmateriaal is inbegrepen bij de prijs. Daarnaast heb je het boek ‘Vrijspraak’ nodig om de training te kunnen volgen. Mocht je nog niet in het bezit zijn van dit boek, dan vragen we je om dit zelf aan te schaffen.

Praktische informatie